BOLU / GEREDE - Esentepe Ortaokulu

May

"Toplumun en kıymetli emanetleri olan engelli bireylerimizi eğitimin kılavuzluğunda, yaşamın her alanında desteklemeye devam edeceğiz..."

TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

May

Şefkati, özverisi ve merhametiyle çocuklarımıza rol modeli olan kadın öğretmenlerimiz ve şehitlerimizin anneleri başta olmak üzere, dünyaya getirmenin çok ötesinde bir bilinç ve yürekle "bir çocuğun dünyasına ışık olan tüm kadınlar”ın Anneler Günü kutlu olsun...

May

Sayın Kaymakamımız Fatih Kaya, Cumhuriyet Başsavcımız  Sevda Aydın ve İlçe MEM Müdürümüz Nizami Özalp'in öğremcilerimizle kurdele kesip açılışını yaptığı kermesimize ilçe halkı tarafından yoğun ilgi vardı. Okul ihtiyaçlarımızı karşılamaya yönelik gerçekleştirdiğimiz kermesimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği üyelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimize, Gerede halkına da katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından “Küllerinden Doğan Ormanlar” sloganıyla Danişmentler Yaylası’nda, fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, kurum ve kuruluş müdürleri, Bolu ve Gerede protokolünden isimler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte Esentepe Ortaokulu olarak katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü okulumuzda hazırladığımız programla coşku ve neşe içinde kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencileimize teşekkür ederiz. TBMM'mizin açılışının 104. yılı kutlu olsun.