BOLU / GEREDE - Esentepe Ortaokulu

Nis

5, 6, 7, 8 ile Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıf seviyelerinde 1 milyon 86 bin 894 öğrencinin başvurduğu ve 810 yurt içi ve 2 yurt dışı sınav merkezinde 3 bin 887 okul ve 58 bin 655 salonda 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının  (İOKBS) soruları ve cevap anahtarı yayımlanmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü okulumuzda hazırladığımız programla coşku ve neşe içinde kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencileimize teşekkür ederiz. TBMM'mizin açılışının 104. yılı kutlu olsun.

Mrt

Her yıl 8. sınıflarla  yapılan iftarımız bu yıl da gerçekleştirildi. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

2. DÖNEM 1. SINAV TARİHLERİ BELİRLENDİ.

Mrt

Şeihtlerimizi rahmetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.